Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eturia Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Excursie Bolivia
457782 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Circuitul Bolivia incepe cu un tur al Santa Cruz, unde vei vizita gradina zoologica, muzeele, principalele monumente, cartierele rezidentiale si piata mestesugareasca La Recoba.

A doua zi vei pleca in explorarea campiilor amazoniene si vei vizita vestigiile preincase de la Samaipata, dar si orasul cu acelasi nume si muzeul local.

In ziua urmatoare vei vizita Parcul National Amboro, unde te vei plimba prin padurea de ferigi gigantice si vei admira bogatia si diversitatea junglei.

Sucre este capitala istorica a Boliviei, declarata de Unesco mosternire culturala a umanitatii. Se remarca aici mostenirea coloniala, precum si muzeele si bisericile sale. In a doua zi a sederii in Sucre vei vizita unul dintre cele mai mari situri paleontologice - Cal Orcko, care pastreaza urme ale dinozaurilor din Cretacic.

Orasul Potosi te va fermeca cu  mostenirea sa coloniala, bisericile San Francisco, San Lorenzo si Santa Tereza si doar vizitandu-l vei intelege de ce a fost cel mai dezvoltat oras din emisfera vestica in secolul XVII.

Vei vizita una dintre fostele mine de argint din Cerro Rico, iar apoi vei traversa Anzii, spre Uyuni, iar in drum te vei bucura de privelistile spectaculoase, vechile centre miniere si comunitatile indiene.

La Uyuni vei avea ocazia sa vezi modul traditional de producere al sarii si te vei caza la Palacio de Sal Hotel - singurul hotel din lume construit din blocuri de sare.

Tiahuanaco este considerat leaganul civilizatiei Americane si se afla la 72 km de La Paz. Aici vei vizita templul Kalasasaya, Poarta Soarelui, monolitii Ponce si Fraile si piramida Akapana. La Paz te va incanta cu pietele sale pline de obiecte mestesugaresti, tesaturi si artefacte. Biserica San Francisco, muzeele Gold si Murillo, piata Murillo si cladirea Congresului, Palatul Guvernului si catedrala sunt cele mai importante obiective ale acestui oras plin de istorie.

Copacabana este un mic orasel situat pe malul lacului Titicaca, important centru spiritual. Dupa vizitarea oraselului vei face o croaziera pe Lacul Titicaca, vei vizita ruinele de la Pilkokaiana si Insula Soarelui.

A doua zi vei avea ocazia sa admiri un rasarit de soare pe lacul Titicaca si vei pleca intr-o alta croaziera catre La Chincana pentru a vizita ruinele incase, apoi catre Insula Lunii.

Vei reveni in La Paz, de unde vei lua avionul catre casa, sau catre urmatoarea destinatie de vacanta.

Detalii:
http://www.eturia.ro/vacante/circuite/bolivia.html
Din Gura in Gura
Alte Produse