Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eturia Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Excursie Panama
457782 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Minunate arhipelaguri scaldate de ape limpezi si albastre, vegetatie abundenta, plaje cu nisip fin, orase cosmopolite, jungla si vechi civilizatii tribale, toate acestea fac din Panama o destinatie exotica vizitata de turisti din intreaga lume.

Eturia iti propune un  circuit de 11 zile in care vei descoperi cele mai interesante atractii ale acestei tari.

Vei incepe turul in cosmopolita capitala Panama City, o destinatie ideala atat pentru cei dornici sa viziteze numeroasele sale muzee dar si pentru impatimitii de shopping care gasesc aici un adevarat paradis duty-free. Printre obiectivele locale merita vizitate Metropolitan Cathedral, The Canal Museum, Bolívar Plaza, the Presidential Palace, Summit Biological Garden sau Soberanía National Park.

In Changres National Park  vei parcurge traseul indienilor Chocoe-Embera, la bordul unei piragua traditionale, prilej cu care vei strabate peisaje incantatoare si vei vizita comunitatea indiana din zona, pranzul cu specific local fiind inlcus.

Arhipelagul San Blas este situat pe coastra Altantica a Panama si vizita de doua zile aici va insemna relaxare pe plaje tropicale, vizitarea comunitatii de indieni Kuna si snorkelling pentru explorarea recifurilor de corali din zona.

Zona padurii tropicale Chiriqui iti va oferi prilejul sa te plimbi prin inima padurii tropicale, sa faci tururi calare, catarare sau sa vizitezi una dintre plantatiile de cafea.

Parcul National al Vulcanului Baru are o suprafata de 14 000 ha si este gazda unui numar impresionant de specii de pasari rare, iar padurile virgine si apele repezi te indeamna sa faci rafting si sa te aventurezi cu tiroliana.

Bocas del Toro se bucura de o pozitie privilegiata in zona Caraibelor, ceea ce este sinonim cu plaje idilice, peisaje luxuriante, iar in plus ofera cunoasterea unei dintre cele mai vechi culturi din zona: cea afro-panameza, cu mixul sau sau intre traditiile imigrantilor afro din Jamaica si San Andres si cele ale triburilor locale precum Ngobe, Teribe sau Kuna. In cele 2 zile petrecute aici, iti sugeram sa vizitezi Bastimones Marine National Park.

Din Boca del Toro vei pleca spre Panama City pentru zborul spre casa, sau spre urmatoarea destinatie de vacanta.

Detalii: http://www.eturia.ro/vacante/circuite/panama/circuit-panama.html
Din Gura in Gura
Alte Produse